Naš moto
Boljši podatki = boljša oskrba

Naš moto
Boljši podatki
=
boljša oskrba

Zakaj mi?

Trdno verjamemo, da lahko z dobrimi podatki izboljšamo odločitve in rešujemo življenja. Trdno zagovarjamo, da je treba podatke hraniti za ves čas pacientovega življenja. Pred izzivi se ne umikamo. V navadi nam je, da izzivamo obstoječe informacijske rešitve v zdravstvu. Vodilno pozicijo ohranjamo z zagotavljanjem informacijskih temeljev izvajalcem zdravstvenega varstva, ki lahko na teh temeljih gradijo in jih uporabljajo tudi v prihodnosti.

Ob razvijanju novih tehnologij se ne zanašamo le na informacijsko znanje, temveč aktivno sodelujemo tudi s tistimi, na katerih delo in naši produkti neposredno vplivajo. Zdravniki, medicinske sestre in farmacevti nenehno sodelujejo z nami, da bi skupaj prišli do boljših rešitev. Odločeni smo zagotoviti sisteme, ki temeljijo na od prodajalcev neodvisnih platformah in s tem širijo izbor ponudnikov za kupca, hkrati pa spodbujajo inovacije in sodelovanje. Če nisi vezan pa določenega ponudnika, pa velja: “možnosti so neomejene”.

Naša zgodba

Naš prvi programski projekt je bil uvesti nov informacijski sistem v ljubljanski univerzitetni klinični center. Od tedaj smo sodelovali pri številnih pobudah v zdravstveni informatiki v nacionalnem okviru, vključno z uvajanjem nacionalne elektronske zdravstvene kartoteke.

Ko smo vstopili v mednarodno okolje zdravstvenega varstva, smo vedeli, da lahko postanemo globalni akter. Kar se je tudi zgodilo. S svojimi inovacijami smo zaenkrat prisotni na treh celinah in 15 trgih, vključno z Veliko Britanijo, Nizozemsko, Nemčijo, Rusijo, Norveško, Švico, Finsko, Italijo in Slovenijo.

S tem ko raste seznam naših strank, se veča tudi naša ekipa. Naše podjetje zaposluje 180 delavnih, ustvarjalnih posameznikov, ki skrbijo, da Better ostaja med vodilnimi podjetji pri razvoju inovativnih in uporabniku prijaznih produktov, ki zdravstvenim ekipam pomagajo izboljševati izvide pacientov.

Better v številkah

+

… elektronskih kartotek, shranjenih v strukturiranem kliničnem podatkovnem formatu

… celine, na katerih se uporablja naša rešitev

… ljudi si neprekinjeno prizadeva izboljšati zdravstvo

Pridružite se nam

Razmišljate kot razmišljamo mi? Si želite ustvarjati boljše zdravstvo? Z veseljem bi se pogovarjali z vami.